0item(s)

Ostoskorisi on tyhjä.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mikä on Amedia Direct Oy?

Amedia on 2006 perustettu osakeyhtiö. Perustajat koostuivat Helsingin yliopiston IT-porukasta. Tällä hetkellä emme työskentele enään Helsingin yliopiston palveluksessa, vaan toimimme yrittäjiänä.

Mitä Amedia tekee?

Amedia tuottaa verkkosivuja ja verkkokauppoja erittäin kustannustehokkaaseen hintaan Suomessa.

Kuka on Amedia Direct Oy:n toimitusjohtaja ja mikä osaaminen??

Jyri Suhonen.  Jyri on tehnyt satoja webbisivustoja ja kymmeniä verkkokauppoja. Insinöörityön verkkokaupoista 2009, sekä valittu vuoden Hynyläiseksi 2009, (Helsingin Yrittäjien Nuoret Yrittäjät).

Millainen ammattitaito Amedia on verkkokaupoista ja WWW-projekteista?

Olemme olleet mukana verkkokaupassa 2006 lähtien. Aluksi käytimme verkkokaupoissa OScommercea. Ja siirryimme Magenton käyttäjäksi jo versiossa 1.4. Meillä on vahva Linux, ohjelmointi ja verkko-osaaminen. Tällä hetkellä ylläpidämme toistakymmentä verkkokauppaa. Verkkokaupoissa käytämme Magentoa ja WWW-sivuston alustana käytämme tällä hetkellä Wordpressiä tai projektikohtaisesti ohjelmoitua alustaa.

Miksi Amedia Direct Oy on noin edullinen? Oletteko varmasti päteviä?

Amedia direct on suunniteltu joustavaksi ja edulliseksi, josta kaikki ylimääräinen on karsittu pois. Me käytämme ratkaisuissamme Open sourcea. Meillä ei ole kalliita toimitiloja. Meillä ei ole myyntiorganisaatiota, vaan myynnin hoitaa kustannustehokkaasti verkkokauppa. Olemme myös valinnoissamme etsineet parhaan hinta/laatu-suhteen, emme tyytyneet helppoihin ratkaisuihin.

Kuinka monta työntekijää teillä on?

Meillä ei ole työntekijöitä. IT- tai nettialalla täysammattilaisia on vaikea rekrytoida tai jopa mahdotonta. Me teemme yhteistyötä ammattilaisten kanssa, joilla on oma yritys.

En ole ennen kuulut Amedia Direct Oysta. Mistä tämä tupsahti?

Amedia ei ole etsinyt uusia asiakkaita ja täten emme ole myöskään markkinoinneet.  Keväällä 2016 päätimme tuoda markkinoille uuden tavan ostaa verkkokauppoja ja www-sivuja.  Avaamme palvelun täydellä teholla kesäkuussa 2016.

Miten voitte olla noin halpa? 

Meillä hinta pohjautuu tuotantohintaan, ei markkinointihintaan. Me pystymme hinnoittelemaan edullisesti, edullisen kustannusrakenteen johdosta.